Szente Vajk és Erdélyi Tímea három évvel ezelőtt váltak el, de a válást hivatalosan azóta sem mondták ki. Többször próbálták újrakezdeni a közös életüket, de sikertelenül. Házasságukról, válásukról és az elmúlt három évről Szente Vajk mesélt. 

Habár Szente Vajk szerint néhány dologban igencsak különböznek színésznő feleségével, nem gondolta volna, hogy hét évvel a házasságuk megkötése után arról fog beszélni, hogy ez a kapcsolat már nincs.

Szente Vajk tönkrement házasságáról meséltForrás: MTVA

„Meg kellett volna kérdeznem tőle, jól meggondolta-e, hogy én legyek a férje, mert tudtam, hogy sokat vállal ezzel. Ő sem egyszerű ember, végtelenül hektikus a természete. Én nagyon pozitívan állok az élethez, mindig azon agyalok, hogyan tudok még előrébb jutni. Nehéz volt számomra szembesülni azzal, amikor Tímea ebben nem volt partner. Mint mindenkinek, neki is voltak nehéz időszakai, olyankor pedig sokszor hátat fordított nekem” – nyilatkozta Vajk a Best magazinnak.

Erdélyi Tímea és Szente Vajk soha nem beszéltek babavállalásrólFotó: Bara Szilvia

A színész konkrét okokat is felsorolt, amiért szerinte megromlott a kapcsolatuk. Elsőként említette, hogy a házasságukat követően a szakmai karrierjük egészen más úton haladt tovább, ami komoly felszültséget okott. Másrészt pedig azt is megjegyezte, hogy a gyerekvállalás soha nem volt köztük téma: „A házasság után a gyerekvállalásnak kellett volna következnie, köztünk mégsem merült fel egyszer sem, hogy babánk szülessen. Nem tudom megmagyarázni, miért, lehet, belül éreztük, hogy ez a kapcsolat mégsem az, mint aminek eleinte hittük.”

Szente Vajk nem titkolja, próbálták helyrehozni a kapcsolatukat, de nem sikerült: „Két évvel ezelőtt már célegyenesre fordultunk, de néhány hónappal azután, hogy eldöntöttük, újrakezdjük, Tímea kisétált az életemből” – mondja a színész, aki azt is elárulta, az utóbbi időben változó a viszonyuk, és nem kifejezetten tartják a kapcsolatot.