apáca show Janza Kata apáca Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Apáca Show sztárja, Janza Kata elbeszélgetett egy igazi apácával.

Rendfőnöknőt alakít a színpadon az Apáca Show-ban Janza Kata, akit nemrég olyan benyomások érték, amelyektől ezentúl még hitelesebben alakíthatja karakterét. A színésznő elbeszélgethetett egy igazi apácával.

Elbeszélgettünk Eszter nővérrel, a Kalocsai Boldogasszony Iskolanővérek főnökasszonyával, aki hihetetlen nyitottsággal válaszolt a kérdéseinkre. Megkönnyeztük azt az elhivatottságot, ahogy a nővér Istenhez fűződő szerelmes viszonyáról beszélt, és elmondta, a rend regulája szerint hét évet várnak arra, hogy jegyességi fogadalmat tehessenek” – árulta el a Blikknek.

Janza Kata rendfőnöknőt alakít az Apáca Show-ban Forrás: Instagram/Janza Kata
Pásztor Anna visszatért oda, ahol tavaly egyik rajongója meg akarta ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20190826-pasztor-anna-visszatert-oda-ahol-tavaly-egyik-rajongoja-meg-akarta-olni.htmlEgy évvel ezelőtt a Budapest Parkban akarta megölni egyik fanatikus rajongója Pásztor Annát. Az énekesnő visszatért a szörnyű emlék helyszínére. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁzsia Expressz 2: autóbalesetet szenvedett Demcsák Zsuszahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2autobalesetet-szenvedett-demcsak-zsusza.htmlAz Ázsia Expressz második szériájának első epizódját augusztus 26-án láthatják a TV2 nézői. Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea együtt vettek részt a megmérettetésben. Kiderült, hogy rögtön a forgatások elején autóbalesetet szenvedtek Srí Lankán.TV + SztárokOrigoMajka elárulta, miért szállt be a magyar fociba: fiai miatt is tettehttp://www.life.hu/sztarok/20190826-majka-elarulta-miert-szallt-be-a-magyar-fociba-fiai-miatt-is-tette.htmlMajka úgy döntött, beszáll a magyar fociba és szülővárosában, Ózdon társaival megalapították az Ózdi Hétvölgy Focisulit. Elárulta, miért tette és mi lesz a szerepe.TV + SztárokOrigoEzzel kényezteti felesége Molnár Ferenc Caramelthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ezzel-kenyezteti-felesege-molnar-ferenc-caramelt.htmlAz énekes bár fél éve szinte be se tette a lábát a konyhába, felesége mindenben igyekszik a kedvében járni. Kedvese egyik nap ázsiai, másnap a magyar konyha fogásait varázsolja a család asztalára. TV + SztárokOrigoNagy Sándor nem keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20190825-nagy-sandor-nem-keresi-a-szerelmet.htmlMásfél éve egyedülálló Nagy Sándor színész, és nem találja a szerelmet. Kicsit már a hitét is elvesztette. TV + Sztárok--Ennyire cuki Eva Longoria kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ennyire-cuki-eva-longoria-kisfia.htmlEva Longoria nagyon édes fotót mutatott a kisfiáról: ilyen mosolygósan ébred a kicsi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.