Nagy a boldogság: megnősült a TV2 egykori sztárja, Fekete Dávid

boldogság ikrek esküvő Fekete Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 4 második helyezettje, Fekete Dávid elvette párját, Reginát. A fiatal pár úszik a boldogságban, és nem csak az esküvő miatt: hamarosan ikreik születnek.

Az autókereskedővé avanzsált énekes hamarosan kétszeres apuka lesz. Újdonsült felesége, Regina, ikreket vár. A friss házasok hamarosan nagycsaládosokká válnak, Reginának ugyanis már van egy ötéves kislánya, Leila.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nincs hozzátok fogható. ❤❤❤❤❤

Fekete Dávid (@fekete_david_singer) által megosztott bejegyzés,


"Nagyon meglepődtünk, amikor kiderült, nem egy baba, hanem kettő lesz, de az első sokk után tényleg elöntött minket a boldogság. Főleg úgy, hogy gyerekkoromban sokszor álmodtam arról, hogy ha majd egyszer apa leszek, szeretnénk ikreket, mert az nagyon különleges dolog. Tessék, most teljesül az álmom!" - mondta a Blikknek Dávid.

Az esküvőt már régóta tervezgették, már négy éve együtt vannak, ám most, hogy érkeznek a gyerekek, úgy döntöttek, gyorsan összeházasodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.