Az Ázsia Expressz 2. szereplője beszámolt a műsor legnagyobb balhéjáról

balhé Bohos Kornél Bereczki Krisztián Srí Lanka Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz története során talán az egyik legkalandosabb és legveszélyesebb helyzet alakult ki Srí Lankán, aminek főszereplője Bereczki Krisztián és Bohos Kornél voltak. Elmondták a teljes történetet, és az utána következő horrorisztikus részleteket.
Gáspár Zsolti elszólta magát: indiai férfi mellett találhat rá a boldogság Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190904-gaspar-zsolti-elszolta-magat-indiai-ferfi-mellett-talalhat-ra-a-boldogsag-gaspar-evelinre.htmlLehet, hogy sikerrel jár Gáspár Zsolti: unokahúga, Gáspár Evelin összejöhet azzal a férfival, akit még az Ázsia Expressz forgatásán ismert meg. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Jakupcsek Gabriella nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-visszaeltek-jakupcsek-gabriella-nevevel.htmlVisszaéltek Jakupcsek Gabriella nevével. A tévés most a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. TV + Sztárok--Munka közben érte kisebb baleset Zsidró Tamásthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-munka-kozben-erte-kisebb-baleset-zsidro-tamast.htmlTakarítás közben érte kisebb baleset Zsidró Tamást. TV + SztárokOrigoKiakadt Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20190904-kiakadt-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlKellemetlen dolog történt Tarján Zsófival, amiről még a közösségi oldalán is beszámolt. TV + SztárokOrigoMégsem kezdte el az iskolát Csisztu Zsuzsa kisfia, Adriánhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-megsem-kezdte-el-az-iskolat-csisztu-zsuzsa-kisfia-adrian.htmlTúlságosan vékony a testalkata Csisztu Zsuzsa kisfiának, Adriánnak, így egyelőre nem megy iskolába. TV + SztárokOrigoA rákkal folytatott küzdelméről vallott Pásztor Erzsi - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-a-rakkal-folytatott-kuzdelmerol-vallott-pasztor-erzsi.htmlPásztor Erzsit tavaly diagnosztizálták rákkal, keményen küzdött a betegség ellen. Elmondta, hogyan tudta legyűrni a gyilkos kórt. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.