Vujity Tvrtko megszólalt L.L. Junior kisfiának haláláról

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál gyász Vujity Tvrtko kisfia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior, a volt párja és családja a legnehezebb időket élik át. Sokan kifejezték már részvétüket nekik, most Vujtiy Tvrtko is megtette azzal együtt, hogy elmondta véleményét a kialakult helyzetről. 

L.L. Junior kisfiát elütötte egy autó. Hiába küzdöttek az életéért, sajnos nem lehetett megmenteni. Az énekes a másik gyermekét magához vette, mert úgy érzi, ebben a helyzetben ő alkalmasabb az ellátására. A gyászoló anya nyílt levelet intézett Juniorhoz, aki szintén a nyilvánosság előtt válaszolt neki egy azóta törölt videóban.

Vujity Tvrtko megszólalt az L.L. Juniorékat ért tragédiáról Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A tragédiáról és a szülők, valamint az emberek reakciójáról szólalt meg Vujity Tvrtko a Facebook-oldalán.

"Ideje van a szónak, ideje a hallgatásnak...

Egy gyászoló édesanya vagy gyászoló édesapa fájdalma olykor drámai helyzeteket okozhat,

Tudom, nehéz az önmérséklet, a gyászolóktól el sem várható az teljesen. Ám a társadalom mértéktartó része talán megérti: bizonyos helyzetekben nem kell minden kiabálást meghallani, nem kell sárdobálás részesévé válni, különösen, ha egy gyermek élettelen testének még meg sem adták a végtisztességet.

A fájdalom olykor vádakat, indulatokat szül a gyászolók részéről,

Bízom a bölcsességben, a gyászolók -reményeim szerint végül mindenen felülkerekedő- emberi méltóságában,

Meghalt egy kisgyermek. Nyugodjon békében. Szüleinek őszinte részvétemet fejezem ki, egyben sok erőt remélek mérhetetlen gyászuk elviseléséhez..." - írta Tvrtko.

Berki Krisztián felesége miatt esett egy hatalmasathttp://www.life.hu/sztarok/20190903-berki-krisztian-felesege-miatt-esett-egy-hatalmasat-foto.htmlBerki Krisztián fogadást kötött feleségével, miszerint a wakeboard deszkán elsőre feláll majd. Mazsi mindent megtett, hogy ez ne sikerüljön, már csak azért is mert, a tét egy Maldív-szigeteki utazás volt. TV + Sztárok--L.L. Junior újabb nyílt videóüzenetet küldött Csillának: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-ll-junior-ujabb-nyilt-videouzenetet-kuldott-csillanak-video.htmlL.L. Junior, sírva, feldúltan válaszolt élő videóban exe nyílt levelére. Indulatból elhangzott néhány komoly vád is, amit Junior egy újabb üzenetben, már sokkal nyugodtabban magyarázott meg.TV + Sztárok--L.L. Junior videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-ll-junior-videouzenetben-valaszolt-hopp-csilla-nyilt-levelere-video.htmlL.L. Junior videóüzenetben válaszolt kisfia édesanyjának. A temetőből jelentkezett be. TV + SztárokOrigoMentőt kellett hívni Istenes Lászlóhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-mentot-kellett-hivni-istenes-laszlohoz.htmlMindenkinek az életét megnehezíti az allergia, a TV2 műsorvezetői sem kivételek. Istenes Lászlóhoz egy alkalommal mentőt is kellett hívni. TV + SztárokOrigoÖngyilkos lett Mária Rumanová szlovák filmrendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-ongyilkos-lett-maria-rumanova-szlovak-filmrendezo.html30 évesen öngyilkosságot követett el a tehetséges szlovák filmrendező, Mária Rumanová. TV + SztárokOrigoNem először történt tragédia a zuglói zebránál, ahol elgázolták L. L. Junior kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-nem-eloszor-tortent-tragedia-a-zugloi-zebranal-ahol-elgazoltak-l-l-junior-kisfiat.htmlKét hete pontosan ugyanazon a zebrán gázoltak halálra egy idős nőt Zuglóban, ahol pár napja L.L. Junior kisfiát is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.