Egy kórházi dolgozó azt állítja, Michael Schumacher tudatánál van

Párizs őssejt Michael Schumacher őssejt-kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Michael Schumachert egy párizsi kórházba szállították, ahol kísérleti őssejtkezelést kap. A La Parisien francia napilap most kiderítette, milyen állapotban van a legendás versenyző.

A francia lap azt írja, hogy Jean Todt is meglátogatta Schumachert, 45 percet volt bent nála, és találkozott Mick Schumacherrel is. A Pompidou kórház szinte erődítménnyé vált, mióta Schumit ott kezelik.

A lapnak a kórház egyik alkalmazottja nyilatkozott a pilóta állapotáról. A dolgózó azt állította, hogy ő is Michael ápolói között van, és a sportoló tudatánál van a kezelésnek köszönhetően. A Forma-1-es pilótát a kórház egyik vezető sebésze kezeli, aki az őssejtkezelések specialistája, és komoly áttöréseket ért már el karrierje során.

A síbalesete óta eltelt öt évben a család semmit nem osztott meg a Forma-1-es pilóta állapotáról, a mostani, friss híreket sem kommentálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.