Egy székesfehérvári nő a város egyik legforgalmasabb terén benzinnel locsolt le több embert. Az ügy hátterében egy régi viszály és féltékenység állhat.

Két család vitája akkora indulatokat gerjesztett, aminek következtében egy 59 éves székesfehérvári nő ellenlábasaira, köztük egy másik nőre benzint locsolt. „Felgyújtalak, meghalsz" – üvöltötte közben a támadó a Blikk információi szerint. A lap azt is tudni véli, hogy a két család között mindig is viszálykodás volt, ezúttal egy férfi miatt feszültek egymásnak Székesfehérvár egyik legforgalmasabb terén.

Képünk illusztráció.Forrás: Shutterstock

"Először éktelen ordítást hallottam, és amire odakaptam a fejem, már mindenki ütött mindenkit. Közben persze, válogatott szitkokat szórtak egymásra. A nők sokkal harciasabbak voltak, mint a férfiak, utóbbiak inkább próbálták megfékezni az asszonyokat. A téren sokan voltak, de mindenki megrémült" – mesélte a lapnak egy középkorú nő, aki éppen buszra várt a verekedés idején.

Az összecsapást térfigyelőkamera rögzítette, így sikerült is azonosítani a nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt.