Tömegmészárlásra készülhetett a székesfehérvári asszony, aki több embert is benzinnel locsolt le

Forrás: Shutterstock -
Székesfehérvár benzin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy székesfehérvári nő a város egyik legforgalmasabb terén benzinnel locsolt le több embert. Az ügy hátterében egy régi viszály és féltékenység állhat.

Két család vitája akkora indulatokat gerjesztett, aminek következtében egy 59 éves székesfehérvári nő ellenlábasaira, köztük egy másik nőre benzint locsolt. „Felgyújtalak, meghalsz" – üvöltötte közben a támadó a Blikk információi szerint. A lap azt is tudni véli, hogy a két család között mindig is viszálykodás volt, ezúttal egy férfi miatt feszültek egymásnak Székesfehérvár egyik legforgalmasabb terén.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

"Először éktelen ordítást hallottam, és amire odakaptam a fejem, már mindenki ütött mindenkit. Közben persze, válogatott szitkokat szórtak egymásra. A nők sokkal harciasabbak voltak, mint a férfiak, utóbbiak inkább próbálták megfékezni az asszonyokat. A téren sokan voltak, de mindenki megrémült" – mesélte a lapnak egy középkorú nő, aki éppen buszra várt a verekedés idején.

Az összecsapást térfigyelőkamera rögzítette, így sikerült is azonosítani a nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt.

Halottnak hitték Icát, akit hat évig láncra verve tartottak egy pincébenhttp://www.life.hu/news/20190924-halottnak-hittek-icat-akit-hat-evig-lancra-verve-tartottak-egy-pinceben-a-targyalas-elkezdododott.htmlN. Ilonát két évvel ezelőtt, karján és lábán láncokkal találták meg, ahogy Monor településen kukázott. Kiderült, hogy az asszonyt hat éve halottnak nyilvánították, miközben egy házaspár fogságában sínylődött. NewsThinkstockA Vénusz egykor lakható lehetetthttp://www.life.hu/news/20190924-a-venusz-egykor-lakhato-lehetett.htmlEgykor lakható lehetett a Vénusz: 2-3 milliárd éven át volt mérsékelt hőmérséklet és víz a bolygón, mígnem több mint 700 millió éve drámai átalakulások hatására megváltozott a planéta 80 százalékának felszíne.NewsOrigoMegölte anyósát egy székesfehérvári férfihttp://www.life.hu/news/20190923-megolte-anyosat-egy-szekesfehervari-ferfi.htmlVégzett anyósával egy székesfehérvári férfi. NewsOrigoHivatalosan is megkezdődött a csillagászati őszhttp://www.life.hu/news/20190923-hivatalosan-is-megkezdodott-a-csillagaszati-osz.htmlMa van az őszi napéjegyenlőség, amivel hivatalosan is kezdetét veszi az ősz. A nappalok rövidülnek, az éjszakák hosszabbak és hűvösebbek lesznek. News--Megszüntetik a PET palackos italokat a Pécsi Egyetemenhttp://www.life.hu/news/20190917-megszuntetik-a-pet-palackos-italokat-a-pecsi-egyetemen.htmlMegszüntetik a műanyag PET palackos vizek, illetve italok beszerzését a Pécsi Egyetemen. NewsAFPMegmentették kisfiát: az anyuka most pénzt gyűjt a mentőknekhttp://www.life.hu/news/20190917-megmentettek-kislanyat-az-anyuka-most-penzt-gyujt-a-mentoknek.htmlGyűjtést szervezett a Facebookon azaz anyuka, akinek kisfián egy motoros mentő segített. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.