Markáns hidegfront érkezik széllel, csapadékkal

Forrás: Shutterstock -
hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrejelzés.

Szerda


Napközben nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és kb. a déli, kora délutáni óráktól egyre többfelé alakul ki eső, zápor, zivatar. Az ÉNy-i szél egyre inkább megerősödik, késő estétől viharossá fokozódik. 20 és 26 fok között alakul a hőmérséklet. Markáns hidegfront érkezik.


Csütörtök


Hajnalban és reggel még többfelé, majd inkább csak keleten lesz csapadék. A viharos szél hatására nyugat felől szakadozik a felhőzet. Erős lehűlés valószínű, több helyen napközben semmit sem emelkedik a hőmérséklet. Reggel 9-15, délután 11-16 fok várható.

Forrás: Shutterstock


Péntek


Eleinte sok napsütés ígérkezik, majd délután növekedni kezd a felhőzet, de eső még nem fordul elő. Reggel 5, délután 16 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.


Hétvége


Erősen felhős, néhol borult lesz az ég. Elszórtan lesz eső, szitálás, zápor. 15 fok körül alakul a hőmérséklet délutánonként - olvasható a koponyeg.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.