Kóbor János unokáját a közelmúltban keresztelték meg. A büszke nagypapa azonban nem tudott jelen lenni a nagy eseményen. Elárulta, miért.

Külföldi koncertje miatt kellett távol lennie családjától és unokájától Kóbor Jánosnak. Nagyon sajnálta a büszke nagypapa, hogy nem vehetett részt kisunokája első nagy napján, de elmondása szerint lélekben velük volt és már a fotókat is visszanézte, amik az eseményen készültek. 

Budapest, 2017. december 28. Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án. MTI Fotó: Szigetváry ZsoltForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Lélekben jelen voltam, és azóta képeket is láttam a keresztelőről. Büszke vagyok a fiamra, hogy apaként is átesett a keresztségen. Természetesen sajnálom, hogy személyesen nem tudtam ott lenni, de neheztelést a fiam élettársának rokonságából sem éreztem. Biztos vagyok benne, hogy amikor Hanga Szófia már nagylány lesz, ő is mosollyal nyugtázza, hogy a nagyapja azért nem tudott ott lenni a keresztelőjén, mert külföldön koncertezett" - magyarázta az énekes a Blikknek.