Munka miatt nem vett részt unokája keresztelőjén Kóbor János

Kóbor János unoka család keresztelő munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János unokáját a közelmúltban keresztelték meg. A büszke nagypapa azonban nem tudott jelen lenni a nagy eseményen. Elárulta, miért.

Külföldi koncertje miatt kellett távol lennie családjától és unokájától Kóbor Jánosnak. Nagyon sajnálta a büszke nagypapa, hogy nem vehetett részt kisunokája első nagy napján, de elmondása szerint lélekben velük volt és már a fotókat is visszanézte, amik az eseményen készültek.

Budapest, 2017. december 28. Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Lélekben jelen voltam, és azóta képeket is láttam a keresztelőről. Büszke vagyok a fiamra, hogy apaként is átesett a keresztségen. Természetesen sajnálom, hogy személyesen nem tudtam ott lenni, de neheztelést a fiam élettársának rokonságából sem éreztem. Biztos vagyok benne, hogy amikor Hanga Szófia már nagylány lesz, ő is mosollyal nyugtázza, hogy a nagyapja azért nem tudott ott lenni a keresztelőjén, mert külföldön koncertezett" - magyarázta az énekes a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.