16 éves lett Schobert Lara: Rubint Réka ezzel a fotóval köszöntötte fel az Instagramon

Rubint Réka Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi évtizedek óta a nyilvánosság előtt élik életüket, gyakran betekintést engednek a mindennapjaikba, így a gyerekeiket is gyakran láthattuk feltűnni fotókon, rendezvényeken műsorokon. Nem túlzás azt mondani, lányuk, Lara a szemünk előtt nőtt fel, és szinte el sem hisszük, hogy már 16 éves. Pedig így van: édesanyja az Instagramon is felköszöntötte a kamaszlányt. 

"Lapozgatom a régi albumot ... könnyek szöknek a szemeimbe ... Istenem!!! Hogy telt el ilyen gyorsan 16 èv???? Mikor lett az én ici-pici kislányombòl, sokszor önmagával és a világgal is harcban állò tinédzser?!
Édes kicsi Larám! Azt kívánom, hogy a szemed egész èletedben úgy csillogjon, mint ezeken a fotòkon ... akkor leszel igazán boldog, ha képes leszel meghallani és követni a belső hangodat és hagyni, hogy ragyogjon a gyönyörű lelked! Járd mindig az utad boldogan, önfeledten és könnyedèn! Igaz, hogy 16 évvel ezelőtt éjfél után indultunk a kòrházba, és még 1òra elválaszt a születésed napjátòl, de Isten éltessen Kicsi, Gyönyörű, Nagylányom!!! Isten éltessen Édes Kicsi Larám! Boldog 16.születésnapot!!!
Nagyon szeretünk!!!" - írta Lara gyerekkori képéhez Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.