Rubint Réka és Schobert Norbi évtizedek óta a nyilvánosság előtt élik életüket, gyakran betekintést engednek a mindennapjaikba, így a gyerekeiket is gyakran láthattuk feltűnni fotókon, rendezvényeken műsorokon. Nem túlzás azt mondani, lányuk, Lara a szemünk előtt nőtt fel, és szinte el sem hisszük, hogy már 16 éves. Pedig így van: édesanyja az Instagramon is felköszöntötte a kamaszlányt. 

"Lapozgatom a régi albumot ... könnyek szöknek a szemeimbe ... Istenem!!! Hogy telt el ilyen gyorsan 16 èv???? Mikor lett az én ici-pici kislányombòl, sokszor önmagával és a világgal is harcban állò tinédzser?!
Édes kicsi Larám! Azt kívánom, hogy a szemed egész èletedben úgy csillogjon, mint ezeken a fotòkon ... akkor leszel igazán boldog, ha képes leszel meghallani és követni a belső hangodat és hagyni, hogy ragyogjon a gyönyörű lelked! Járd mindig az utad boldogan, önfeledten és könnyedèn! Igaz, hogy 16 évvel ezelőtt éjfél után indultunk a kòrházba, és még 1òra elválaszt a születésed napjátòl, de Isten éltessen Kicsi, Gyönyörű, Nagylányom!!! Isten éltessen Édes Kicsi Larám! Boldog 16.születésnapot!!!
Nagyon szeretünk!!!" - írta Lara gyerekkori képéhez Réka.