Kulcsár Edina őszintén mesélt családi válságáról: „Folyton őrlődtem magamban”

válság család Kulcsár Edina húg féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina hosszú éveken át szenvedett egy családi viszály miatt. Sokáig nem is tartotta a kapcsolatot apai féltestvéreivel, ám Instagram posztjában most őszintén mesélt erről az időszakról, valamint megmutatta húgát is, aki döbbenetesen hasonlít az egykori szépségkirálynőre.

„Pár éve megfigyeltem, hogy a páratlan évek nekem mindig rosszabbak mint a párosak... Aztán pont év elején, jött ő! A húgom, aki kulcs volt a folytatáshoz, hogy a családom többi tagjával is rendezzük, amit anno nem sikerült.
Az elmúlt években próbáltam azt mutatni, hogy minden a legnagyobb rendben, de nem volt az. Folyton őrlődtem magamban, mert nagyon hiányoztak, de ennek végre vége és remélem ezzel együtt megtört a páratlan évek szerencsétlensége is számomra. Mindig mindent beszéljetek meg azokkal, akik számotokra fontos, mert sokan ( makacsságból ) egy egész életet élnek le úgy, hogy nem beszélnek egymással" - írta Edina a posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.