Pintér Tibor kiakadt, amiért kedvese, Ilyés Jenifer kiesett a Sztárban sztár leszek! című műsorból

Forrás: Pintér Tibor - Instagram -
Pintér Tibor zsűri Sztárban sztár leszek! kiesés Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor nehezen viseli, hogy a Sztárban sztár leszek! zsűrije kiejtette kedvesét, Ilyés Jenifert.

Ilyés Jennifernek nagyon hamar, már az első élő showban búcsúznia kellett a Sztárban sztár leszek! című műsortól. Kedvese, Pintér Tibor most a kamerák előtt, a FEM3 Caféban elégedetlenkedett az eredmény miatt. Először viccesen megjegyezte, soha nem tud a mestereknek megbocsátani, majd kifejtette, szerinte szerelme produkciója nagyon jól sikerült.

Rettegjen a Sztárban sztár zsűrije... Ha találkozik velem az utcán valamelyikük, bosszút állok... De komolyra fordítva a szót, nagyon bánom és nagyon szomorúak vagyunk Jenivel, sőt én szomorúbb vagyok, mint ő, mert tavaly ilyenkor velem is ugyanez megtörtént. Én tudom, hogy ez milyen tortúra és őrült feszültséggel, koncentrációval jár. Hadd védjem meg Jenit, szerintem fantasztikus volt a produkciója, és nem vártam volna, hogy a zsűri 8 pontokat is ad ezért, mindent kimaxolt, amit a Zoltán Erika dalból ki lehetett maxolni. Jelzem, nem biztos, hogy a dala jó választás volt, erről a producerek tehetnek..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.