Egy gyerekkel gyakran jár együtt a szenvedés, jól tudta ezt Andy Vajna is. Szerencsére nem temetkezett bele teljesen a fájdalmába, és hagyta, hogy valaki vidámságot hozzon az életébe.

A producer fia 2007-ben lett öngyilkos, a skizofréniában szenvedő 26 éves Justin halálát Andy sosem tudta kiheverni. Ezt erősítette meg a Blikkneközvegye is.

Mindig éreztem rajta, hogy amit mutat a külvilág felé, az nem teljesen igaz, gyakran szomorúságot fedeztem fel a szemében. A fia halálát sose tudta feldolgozni – mondta Vajna Tímea.

"Sokat nevetett a vicceimen, csillogó szemmel figyelte minden mozdulatomat."Forrás: Vajna Tímea/Facebook

Justin halála után három évvel ismerkedett meg Tímeával, a fiatal nő pedig nagyon jó hatással volt rá. Életöröme és energiája az általánosan szomorkás férfira is át-átragadt, mellette boldogabb lett.

Megpróbáltam mindig elterelni a figyelmét vidámsággal, humorral jókedvre deríteni őt, és annyiszor átölelni, ahányszor csak akarta. Sokat nevetett a vicceimen, csillogó szemmel figyelte minden mozdulatomat. Imádta, amikor másokat utánzok, ezt a barátnőim is tanúsíthatják. Imádják, hogy ilyen bolondos vagyok. Sajnos, Andy sok álbarátot igazinak hitt, akik megpróbálták kihasználni a jóságát – tette hozzá Vajna Tímea.