Fluor Tomi Diazról: "Mi ketten igazán számíthatunk egymásra!"

barátság koncert wellhello együttes zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wellhello két fenegyereke, Diaz és Fluor barátsága öt éve töretlen. A srácok már a zenekar megalakulása előtt is jól ismerték a másikat, de a közös munka hozta össze őket igazán.- írja a Story magazin.

"Emlékszem, öt évvel ezelőtt, a Wellhello indulásakor egy komplett stúdiót levittunk vonattal a Balatonra, mert se jogsink, se kocsink nem volt." - kezdi Diaz.

2014 tavaszán töltöttek el először huzamosabb időt együtt, és bár akkor még fogalmuk sem volt arról, mi lesz a Wellhello formációjából, kapcsolatuk szoros barátsággá fonódott.

Egy évvel később hihetetlen dolgok történtek velük, és szinte egyik napról a másikra az ország leghíresebb bandájává váltak.

"Rögtön az elején megtöltöttünk egy több mint ezer embert befogadó koncerttermet, pár héttel később pedig már 25 ezren tapsoltak nekünk a VOLT Fesztiválon. Egy év alatt megvalósult az ötéves tervünk."

-folytatja Diaz.

Wellhello koncert - Sziget 2016 Fotó: Polyák Attila - Origo

Barátságuk titka, hogy elfogadják egymást rossz passzban is, és hosszasan lelkiznek, ha épp arra van szükségük. Fluor így fogalmaz:

"Pénzen és nőn nem fogunk összeveszni,

igaz, nagyon máson sem, mert bár apró dolgokon össze tudunk szólalkozni, nem megyünk bele nagy vitákba..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.