A Wellhello két fenegyereke, Diaz és Fluor barátsága öt éve töretlen. A srácok már a zenekar megalakulása előtt is jól ismerték a másikat, de a közös munka hozta össze őket igazán.- írja a Story magazin.

"Emlékszem, öt évvel ezelőtt, a Wellhello indulásakor egy komplett stúdiót levittunk vonattal a Balatonra, mert se jogsink, se kocsink nem volt." - kezdi Diaz.

2014 tavaszán töltöttek el először huzamosabb időt együtt, és bár akkor még fogalmuk sem volt arról, mi lesz a Wellhello formációjából, kapcsolatuk szoros barátsággá fonódott.

Egy évvel később hihetetlen dolgok történtek velük, és szinte egyik napról a másikra az ország leghíresebb bandájává váltak.
"Rögtön az elején megtöltöttünk egy több mint ezer embert befogadó koncerttermet, pár héttel később pedig már 25 ezren tapsoltak nekünk a VOLT Fesztiválon. Egy év alatt megvalósult az ötéves tervünk."

-folytatja Diaz.

Wellhello koncert - Sziget 2016Fotó: Polyák Attila - Origo

Barátságuk titka, hogy elfogadják egymást rossz passzban is, és hosszasan lelkiznek, ha épp arra van szükségük. Fluor így fogalmaz:

"Pénzen és nőn nem fogunk összeveszni, igaz, nagyon máson sem, mert bár apró dolgokon össze tudunk szólalkozni, nem megyünk bele nagy vitákba..."