4 év börtönbüntetés: az idegösszeomlás szélén áll Aurelio családja

Forrás: TV2 -
Aurelio börtön család ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban hirdették ki az egykori valóságshow-sztár ítéletét, mely szerint első fokon négy évet kell börtönben töltenie. Ez a hír nem csupán Aureliót, hanem családját is rettentően megviselte.
Nem csak Aurelio, de családja is összetört Forrás: TV2

"Nagyon rosszul vagyunk... – mondta a Blikknek Aurelio édesanyja, Márta. – Egész éjjel nem aludtunk, hajnalig beszélgettünk Aurelióval, nagyon kétségbe van esve a fiam. A nagymama viseli a legrosszabbul, ő az idegösszeomlás szélén van, vigasztalhatatlan. Rajongásig imádja az unokáját, bele sem mer gondolni abba, hogy Aurelio börtönbe kerülhet, így majd oda kell menni látogatni őt."

"Most kezdünk megvilágosodni, hogy mi is történik és mi vár még ránk. Hiába fellebbezett az ügyvédünk, attól félünk, másodfokon sem lesz felmentés, még évekig kell pereskedni, bíróságra járni, és hiába tudjuk az igazat, mégis rácsok mögé kerül a fiam évekre."

Mártát némi vígasszal tölti el az a tény, hogy fia mellett ott áll menyasszonya is.

"Az természetes, hogy mi mindvégig kitartunk mellette, de a menyasszonya, Dominika is. Szegénykém, ő sincs jól, de a szerelme mellett van, és bármi lesz, kitart. Ha ne adj isten, be kell mennie a fiamnak, akkor is megvárná. Szegények, családot akartak, gyereket, esküvőt, de ez a döntés most keresztülhúzta a terveiket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.