Zámbó Krisztián megdöbbentő vallomása: "El akarnak taposni"

Fotó: Szabó Balázs [origo] -
Zámbó Jimmy kritika Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tisztában van vele, hogy soha nem tud apja nyomdokaiba lépni, de vágyik rá, hogy elismerjék. Zámbó Jimmy fiának, Krisztiánnak azonban rengeteg a rosszakarója, akik szerint semmi keresnivalója nincs a popszakmában.

"Nagyon sokat kell küzdenem. Megpróbálok megélni valahogy, de sajnos nagy hátrány, hogy Jimmy fia vagyok" - mesélte a Krisztián a Borsnak, aki ettől függetlenül természetesen büszkén viseli apja nevét, de megélni bizony nem tud belőle.

Zámbó Krisztián Fotó: Szabó Balázs [origo]

"Az egyik legismertebb arc vagyok az országban, de még mindig sokan megkérdőjelezik a tehetségemet. Nap mint nap meg kell harcolnom az irigyeimmel, és azokkal, akik lépten-nyomon el akarnak taposni. Mindig apuhoz hasonlítgatnak, és rendre megkapom, hogy sohasem fogok felérni hozzá. De ezt nem is vonom kétségbe. Nem is akarok olyan lenni, mint ő. Csak arra vágyom, hogy elismerjenek" - vallotta be Krisztián, aki falunapokra, esküvőkre, szórakozóhelyekre jár fellépni, de leginkább azért mert élvezi, ugyanis az éneklésből nem tudna megélni. "Több lábon állok. Szerintem mindig kell egy másodállás, főleg a popszakmában. Én speciel adás-vétellel foglalkozom. Autókkal, ruhákkal, ingatlanokkal. Persze mindent csak tisztán és hivatalosan" - mondja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.