Kihúzta a gyufát a nézőknél a Nyerő Páros két játékosa, Balázs és Eszter

Nyerő páros Fehér Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a legutóbb Kocsis Dénes és kedvese, Petra távozott a Nyerő Páros vetélkedőből. A döntő szavazatot Fehér Balázs és barátnője, Eszter adták, akik nagyon keményen fogalmaztak Dénesékkel kapcsolatban. Később elmondták, úgy vélik, a kieső páros tagjai flörtöltek velük. A többeknek ebből semmi nem tűnt fel, és épúgy, mint a nézők, ők is kétkedve fogadták ezt. 

Fehér Balázs jövőkutató kedvese már féltékenységével sem lopta be magát a nézők szívébe: a műsor követői a Facebookon hangot adtak annak, miszerint Eszternek szakemberre lenne szüksége. Erre Balázs a közösségi oldalán válaszolt.

Most, legutóbbi húzásukkal pedig tovább feszítették a húrt, amikor kijelentették, hogy Dénestől és Petrától teljesen elhatárólódnak, sőt, el sem búcsúztak tőlük. A párra valóságos kommentcunami zúdult, és bizony, ha a nézők kezében lenne a döntés, legközelebb ők távoznának.

A hozzászólásokból szemezgettünk (azokat változtatás nélkül közöljük) amelyek a műsor Facebook oldalán olvashatóak:

"Ez a két ember beteg jó lenne ha kezeltetnek magunkat"

"Fehér Mackóné féltékenységi rohamának színpadra vitt jelenetét láthattuk....."

"Egyszerűbb lett volna Eszternek annyit mondania magyarázatként, hogy: figyeljetek, Balázsnak bejön Petra mint nő, én meg egy féltékeny beteg állat vagyok, így aztán inkább kiszavaztuk őket a fenébe....de, hát annyira őszinte egy páros, hogy maradtak a kitalált hazugságnál."

"Ez egyszerűen nem kerülhetett volna adásba. Így már nem szórakoztató műsor."

"Ez a no vagy sokat kepzel magarol vagy tenyleg ennyire idiota! Szerintem egy tukorbe pillantas nem artana!
Viszont Balazs iszonyat jo szinesz es manipulator! Ugy vezeti meg ezt a csufsagot ahogy csak akarja! Mondjuk szuksege is van ezen tulajdonsagokra,hogy eltartassa magat!"

"Számomra Hihetetlen, hogy egy ilyen agymosott nő, hogy lehet Dr., tudós, jövőkutató!!
Vajon mi után kutat? Gondolom azokat a nőket kutatja, akik majd rámásznak a palijára a jövőben, és hogy kiket kell likvidálnia a spontán nézésével! Mert ez a nő ,már a nézésével is ölni tudna!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.