Ahogy megírtuk, a legutóbb Kocsis Dénes és kedvese, Petra távozott a Nyerő Páros vetélkedőből. A döntő szavazatot Fehér Balázs és barátnője, Eszter adták, akik nagyon keményen fogalmaztak Dénesékkel kapcsolatban. Később elmondták, úgy vélik, a kieső páros tagjai flörtöltek velük. A többeknek ebből semmi nem tűnt fel, és épúgy, mint a nézők, ők is kétkedve fogadták ezt. 

Fehér Balázs jövőkutató kedvese már féltékenységével sem lopta be magát a nézők szívébe: a műsor követői a Facebookon hangot adtak annak, miszerint Eszternek szakemberre lenne szüksége. Erre Balázs a közösségi oldalán válaszolt. 

Most, legutóbbi húzásukkal pedig tovább feszítették a húrt, amikor kijelentették, hogy Dénestől és Petrától teljesen elhatárólódnak, sőt, el sem búcsúztak tőlük. A párra valóságos kommentcunami zúdult, és bizony, ha a nézők kezében lenne a döntés, legközelebb ők távoznának. 

A hozzászólásokból szemezgettünk (azokat változtatás nélkül közöljük) amelyek a műsor Facebook oldalán olvashatóak:

"Ez a két ember beteg jó lenne ha kezeltetnek magunkat"

"Fehér Mackóné féltékenységi rohamának színpadra vitt jelenetét láthattuk....."

"Egyszerűbb lett volna Eszternek annyit mondania magyarázatként, hogy: figyeljetek, Balázsnak bejön Petra mint nő, én meg egy féltékeny beteg állat vagyok, így aztán inkább kiszavaztuk őket a fenébe....de, hát annyira őszinte egy páros, hogy maradtak a kitalált hazugságnál."

"Ez egyszerűen nem kerülhetett volna adásba. Így már nem szórakoztató műsor."

"Ez a no vagy sokat kepzel magarol vagy tenyleg ennyire idiota! Szerintem egy tukorbe pillantas nem artana!
Viszont Balazs iszonyat jo szinesz es manipulator! Ugy vezeti meg ezt a csufsagot ahogy csak akarja! Mondjuk szuksege is van ezen tulajdonsagokra,hogy eltartassa magat!" 

"Számomra Hihetetlen, hogy egy ilyen agymosott nő, hogy lehet Dr., tudós, jövőkutató!!
Vajon mi után kutat? Gondolom azokat a nőket kutatja, akik majd rámásznak a palijára a jövőben, és hogy kiket kell likvidálnia a spontán nézésével! Mert ez a nő ,már a nézésével is ölni tudna!"