Diana majdnem felgyújtotta a palotát: pocsék szakács volt a hercegné

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
Diana hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Darren McGrady, aki tizenöt éven át dolgozott szakácsként a királyi palotában, egy televíziós műsorban árulta el, mennyire ügyetlen volt Diana hercegné a konyhában.

Egy brit reggeli műsorban mesélt élete azon szakaszáról Darren McGrady, amíg II. Erzsébet királynőnek és családjának főzött a palotában. Azt is kikotyogta, hogy Diana nem volt éppen jó szakács, ráadásul egy történetet is felevenített róla.

"Ő volt minden idők legügyetlenebb szakácsa. Emlékszem, egyszer áthívta egy barátját, és egy sima paradicsomos tésztát készített. Amikor a tészta megfőtt, elvonultak megenni az ételt, ám ahogy Diana visszatért a konyhába, gázszagot érzett, ezért ijedtében azonnal hívta a palota tűzoltóságát" - mesélte a szakács, aki néhány nappal később megtudta, hogy Diana minössze elfelejtette elzárni a gázt, aminek azonban komoly következményei is lehettek volna. A palota azonban szerencsére nem kapott lángokra a hercegné figyelmetlensége miatt.

Nem főzéstudománya miatt volt híres Diana hercegné Forrás: AFP/Patrick Riviere

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.