30 milliós asztal miatt vitázott Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Forrás: Spotlight Media -
A helyettesítők Bárdosi Sándor Növényi Norbert Sláger TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két jómadár egy asztalos műhelyben vállalt munkát. Az egyik legfontosabb feladatuk az volt, hogy átszállítsanak egy nagyértékű asztalt egyik műhelyből a másikba. Parázs vita alakult ki a cimborák között arról, hogy mindezt hogyan tegyék meg.

Asztalosnak szegődött Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik ismét egy újabb szakmában próbálták ki magukat. A jómadarak lelkesen álltak a munkavégzéshez egészen addig, amíg egy nagyértékű darabbal nem gyűlt meg a bajuk.

„Mikor megláttuk azt a hatalmas asztalt elállt a szavunk. Fantasztikus volt rajta a festmény, leesett az állunk, amikor meghallottuk, hogy Los Angelesbe készül ez a közel 30 milliót érő darab. Reméltem, hogy nem lesz vele dolgunk"

– mondta Bárdosi, aki nem úszta meg az asztallal való foglalatoskodást.

Forrás: Spotlight Media

„Bármennyire is próbáltuk elkerülni nekünk kellett átszállítani az asztallapot a másik műhelybe, ahol rákerül majd egy speciális réteg. Rettegtem, hogy valami kárt teszünk benne a szállításkor. Eleve ott kezdődtek a bajok, hogy alig bírtuk felemelni ketten. Bár itt még nevettünk az egészen, később azonban – mikor alig tudtuk irányban tartani – már nem. Norbi mindig megbillentette, nagyon féltem, hogy kicsúszik az egész a hevederből. Egy ponton Norbi le is tette, amitől teljesen kiborultam. Ekkora értékű asztallapot letenni csak úgy a földre" – emlékezett vissza Bárdosi, aki végül Növényivel közösen, igaz nem zökkenőmentesen de átcipelte az asztallapot.

Forrás: Spotlight Media

„Én meg se akartam állni, de Sanyi annyira pánikolt, hogy miatta letettem az asztallapot egy pillanatra. Az őrületbe kergetett ezzel a cipekedéssel, folyamatosan csak az utasításokat adta, hogy emeljem meg, tartsam és közben hisztizett, hogy ő viszi a nagyobb súlyt, holott mindketten cipeltük. Fellélegeztem mikor mindent rendben átcuccoltunk" – emlékezett vissza a 19:55-től a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban Növényi Norbert.

Forrás: Spotlight Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.