Bizarr dolgokat, ételt és akár élő állatot is rejthetnek a csomagküldő automaták

Forrás: Shutterstock -
csomagküldő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltál már rá, hogy élő halat, vagy gilisztákat küldj csomagautomatán keresztül? Nos, van akinek eszébe jutottak már hasonlóan merész ötletek. 

Igazán meglepő eset, hogy valaki egy akváriumi halat csomagként szeretett volna elküldeni egy kis nejlon zacskóban, a kézbesítő gondoskodásának hála, a hal egészségesen és a nejlonból kimentve, egy üvegben került új gazdájához.

Forrás: Shutterstock

Az sem megszokott, hogy giliszták lepik el az automatákat, pedig volt rá példa: egy humusztenyésztő csomagként próbálta feladni a csúszómászókat, csak azzal nem számított, hogy az állatok, maguktól akarnak majd célba érni. "Legutóbb azon mosolyogtunk, milyen leleményesek a csomagküldők, valaki valószínűleg költöztetők helyett, a mi automatáinkat fogta be dobozszállításra. Már-már mindennapos a házi savanyúságok, lekvárok és torták küldése is. A téli időszakban - leginkább karácsony előtt - olyan is előfordul, hogy az automaták megtelnek, ilyenkor személyesen, az automata mellett adjuk át a csomagokat, hogy ne csússzunk ki a szállítási időből. Nem régi eset, hogy éppen átadás közben kapcsolt be a kézbesítendő "csomag" és rezgett a doboz a futár kezében. Szerencsétlen hölgy nagyon zavarba jött, pedig nincsen semmi szégyenteljes abban, ha valaki szexuális segédeszközt használ" - mesélte Bubori Ferenc az egyik ismert csomagküldő szolgálat operációs igazatója.

Szintén a karácsonyi időszakban fordulhat elő, hogy a szülő gyerekkel érkezik a csomag átvételére, és a webáruházból, vagy az innen-onnan rendelt termék nincs becsomagolva, amit a gyerek, persze nem láthatna meg. Ilyenkor a futárok terelik el a gyerek figyelmét addig, amíg a felnőtt a kicsinek szánt karácsonyi ajándékot feltűnés nélkül becsempészi a szatyor aljára.

Forrás: OTS

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.