X-Faktor: Dallos Bogi és Gáspár Laci egymásnak estek a táborban - Videó

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
X-Faktor Gáspár Laci Dallos Bogi veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dübörög az X-Faktor, a mentorok pedig lázasan igyekeznek kiválasztani a tehetségeket, akikkel az élő show-ba szeretnének eljutni. A válogatók nem telnek eseménytelenül. Ezúttal Dallos Bogi és Gáspár Laci tűztek össze.

Gáspár Laci nem értett egyet Dallos Bogi döntésével és a második körös válogatón alaposan elmondta neki a véleményét.

"Próbáltam neked segíteni, és én most csalódtam. Nem hoztál jó döntést. Csalódtam benned, mert olyan vagy, mint a többiek... Kikészültem"

- mondta keményen Laci Boginak.

Dallos Bogi Forrás: Dallos Bogi MTVA

Bogi a Blikknek elárulta, hogyan élte meg mentortársa kemény kritikáját.

"Korábban szinte mindenben egyetértettünk a mentorokkal, de a tábor és a székes kihívás alatt kijöttek az indulatok. Ez volt a műsor eddigi legnehezebb része, mert a versenyzők nagyon a szívünkhöz nőttek, ezért természetes, hogy mindenki védte azt, akit megkedvelt. Lelkileg nagyon megviselt az egész helyzet, pedig nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény lesz. Lacit is értem, mert ő ragaszkodott az egyik énekeshez, akihez én nem, és jöttek az indulatok. Lacival nagyon szeretjük egymást és jóban is vagyunk, ezért is bántott meg azzal, amit és ahogyan mondott, de utána persze megbeszéltünk mindent" - mesélte Bogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.