Életmentő műtéten esett át Nyerges Attila, az Ismerős Arcok frontembere

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
műtét baleset életmentő műtét Nyerges Attila Ismerős Arcok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmentő műtéten esett át balesete után az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila.

Október elején szenvedett balesetet Nyerges Attila, miután motorja elé szabálytalanul kifordult egy autós. Az Ismerős Arcok frontemberét még aznap hazaengedték a kórházból, mivel nem lehetett látni komolyabb belső szervi problémát, ám négy nappal később rosszul lett, kiderült, hogy szétrobbant a lépe. Rengeteg vért vesztett, azonnal elvitték a mentők és életmentő műtétre volt szüksége. Kiderült, az orvosok nem hibáztak, ha ugyanis megsérül a lép, csak néhány nap múlva lehet észlelni.

Nyerges Attila Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nyerges Attila azóta már jobban van, és már készül együttesével decemberi nagykoncertjére.

Az életmentő műtét után meglehetősen gyorsan javult az állapotom, a következő hétfőn már haza is engedtek. A fájdalmaim lassan múlogatnak, és hematológushoz kell járnom, mert a lép szerepét át kell vennie a többi szervemnek, ami jó féléves procedúra lesz. Elvileg semmit nem kell másképp csinálnom, mint korábban, kaptam kötelező, egész életre szóló védőoltásokat, illetve elég hosszú ideig vérhígítót kell injekcióznom a trombózisveszély miatt" - nyilatkozta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.