Tragédia az örömhír után: Alec Baldwin felesége a negyedik hónapban elvetélt

Hilaria Baldwin vetélés Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilaria Baldwin ötödik gyermekét várta, legutóbbi Instagram posztjában azonban szomorú hírt közölt terhességéről. A tegnapi rutinvizsgálaton ugyanis kiderült, hogy a magzatnak már nincsen szívhangja. 

Hilaria Baldwin szeptember végén osztotta meg követőivel is az örömhírt, hogy ötödik gyermekével várandós. Alec Baldwin felesége tegnap egy rutinvizsgálaton vett részt, ahol azonban kiderült, hogy a baba már nem él.

"Nagyon szomorúak vagyunk, hogy meg kell osztanunk, de ma megtudtuk, hogy a babánk négy hónapos korában elhunyt. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy bár jelenleg nem vagyunk jól, idővel rendben leszünk. Nagyon szerencsések vagyunk a négy megszületett, egészséges gyermekünkkel - ezt már soha nem veszítjük el. Most pokolian érzem magam... erre nem számítottam, amikor ma megvizsgáltak. Nem tudom, mit kellene még mondanom... Még mindig sokkos vagyok, és nem értem mindezt teljesen egyértelműen. Csak annyit kérek, hogy a paparazzik kerüljenek most el" - írta a bejegyzésében Hilaria, akit gyermekei ölelései és puszijai segítenek át a nehéz időszakon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.