Peller Mariann mélypontra került: "Rég éreztem magam ilyen szomorúnak"

mélypont Peller Mariann tanács szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann Instagram-oldalán számolt be hirtelen jött rosszkedvéről, ami úgy söpört végig rajta, mint egy hurrikán.

Akárcsak mindenkinek, a mindig mosolygós Peller Mariannak is vannak rossz napjai. Közösségi oldalán őszintén leírta, hogyan érezte magát kedden, és mi volt az, ami végül kizökkentette a letargiából.

Forrás: RTL sajtóklub

"Kedden egész nap nagyjából így éreztem magam: "állítsátok meg a világot, ki akarok szállni...!" Hogy mi okozta, több dolog is eszembe jutott.

Rég éreztem magam ilyen szomorúnak, motiválatlannak, szétzuhantnak, de közben túlrezgőnek.

Amikor a szerelmem megkérdezte, mi a baj, kicsikém? Nem tudtam értelmes választ adni, hiszen egyébként minden rendben van. Akkor mégis, mire ez a lelki zuhanórepülés?

Azt a megoldást választottam, amit Dr. Domján László és Dr. Domján András javasolt két hete: nem menekültem ki a nyomasztó érzésből, hagytam, hadd mardosson, hadd húzzon le.

Este valami isteni erőnek hála, nekiláttam a tornának (mondanom sem kell, semmire nem vágytam kevésbé...), és mire végeztem, egy hajszállal jobb lett a helyzet (éljen az endorfin!). Közben elvégeztem minden anyai és háziasszonyi teendőmet - és gyönyörködtem a fiainkban. A mosolyukba kapaszkodtam. Hamar le is feküdtem aludni - gondoltam, jobb, ha gyorsan véget ér ez a furcsa nap. Ma reggelre, mintha elfújták volna. Kellenek az ilyen napok is. Most sokkal jobban értékelem a jót!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.