Kirabolták a híres rappert: Iggy Azalea otthonából ékszerek tűntek el

Forrás: Instagram -
rablás rapper Iggy Azalea ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iggy Azalea és Playboi Carti amerikai rapperek bérelt házából 366 ezer dollár (111 millió forint) értékű ékszert loptak el a The Atlanta Journal-Constitution helyi lap szerint - írja az MTI.

A feljelentést november 17-én tették az eltűnt 19 darabról, melyek között gyémántgyűrűk, platina karkötők és luxuskarórák is voltak.

Iggy Azalea, énekesnő, rapper Forrás: Instagram

Amethist Kelly - művésznevén Iggy Azalea a rendőrségnek azt mondta, hogy a lopás november 14-én történt. Aznap a hátsó ajtó nem volt bezárva, hogy Jordan Carter - Palyboi Carti - be tudjon menni.
A rendőrség szerint a pár egyszer csak észrevette, hogy 600 négyzetméteres bérelt házuk emeleti ebédlőjéből eltűnt az a luxustáska, amelyben az ékszereiket tartották.

A biztonsági kamera felvételein egy álarcos, fegyveres, kesztyűt viselő ember látható, aki este tíz óra előtt lépett a házba és tíz percen belül távozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.