Korda György és Balázs Klári évtizedek óta szeretik és tisztelik egymást. Gyuri bácsi elárulta, mi a hosszú házasság titka.

"Semmi sem kötelező, de a megcsalás tilos – ez egy ki sem mondott megállapodás köztünk, vagy inkább világnézeti azonosság. Hiába állapodnak meg ugyanis a szerelmesek a pap előtt, hogy jóban-rosszban kitartanak, minden attól függ, hogy betartják, be akarják-e tartani. Ilyen a megcsalás is"mesélte a Borsnak Gyuri bácsi. 

Budapest, 2016. szeptember 14. Balázs Klári (született: Boros Klára) énekesnő és férje, Korda György táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih ZsoltForrás: MTI/Zih Zsolt

 "Ugyanaz a zenei ízlésünk, mindenevők vagyunk. Ugyanazokat szeretjük enni, de még szórakozásnak is ugyanazt tartjuk, ezért ilyen hétköznapi dolgokon nem vitatkozunk. Mégsem szeretjük, ha álompárnak hívnak minket, mert nálunk is vannak viták, de nem olyan dolgokon vitatkozunk, amik meghatároznának egy párkapcsolatot. Csak például olyasmin, hogy melyik dalt miként dolgozzuk fel" – folytatta az énekes.