Családtagjai elvesztéséről vallott Básti Juli

Fotó: Bielik István - Origo -
halál gyász család Básti Juli Rokonok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Básti Juli elárulta, legközelebbi családtagjai közül sokan már nem élnek.

Básti Juli a Blikknek adott hosszabb interjújában mesélt arról, hogyan is telnek náluk az ünnepeket. Elárulta, ilyenkor mindig nagy családi összejövetelt tartanak, mivel férje családja igen nagy. Ő azonban nem ilyen szerencsés, fiatalon több hozzá közel álló személyt is elveszített, köztük az édesapját.

Én már majd mindenkimet elveszítettem. Húszéves voltam, amikor itthagyott az apám, majd egymás után mentek el a nagybátyáim, nagyszüleim és kilenc éve meghalt az anyukám is. Már több unokatestvérem is távozott az élők sorából. Az egyik 28 évesen. Tavaly ment el az unokabátyám. Próbáltam segíteni neki, amennyire lehetett. Én már nagyon sokat voltam kórházban... Másoknál... Tényleg majd mindenkit elvesztettem magam körül. Nekem a mostani családom maradt, a férjem meg a gyerekeim."

Básti Juli Fotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.