Meglepő dolgot mondott az utolsó szó jogán Hien édesanyja: embercsempészetben való bűnrészesség a vád ellene

Forrás: Hien / Instagram -
embercsempész-hálózat család áldozat Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien családját embercsempészettel vádolják. Édesapja szökésben van, féltestvére és édesanyja a bíróságon felel a tetteiért. Az édesanya az utolsó jogán megdöbbentő dolgokat mondott.

A vád szerint Hien édesapja egy embercsempészetet bonyolító szervezetet irányított, aminek az énekesnő édesanyja és féltestvére is tagja volt.

December 6-án a bíróságon kiderült, az édesanya és a féltestvér két és fél évet, míg a szökésben lévő édesapa öt év börtönbüntetést kapott. A jogerős ítéletet azonban februárig elhalasztották.

Hien Forrás: Hien / Instagram

Az utolsó szó jogán meglepő kijelentést tett az édesanya:

"Ha itt bűncselekmény történt, annak valahol én is az áldozata vagyok, mert háztartási szolidaritásból segítettem a férjemnek. Sajnos én már csak később tudtam meg, hogy nem mindenben mondott nekem igazat,

így azt is az elsőfokú eljárásban tudtam meg, hogy a házasságunk alatt szeretője volt" - mondta megtörten az édesanya, írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.