Sárközi Ákos nem volt elragadtatva Róka Adrienne főztjétől

Róka Adrienne kritika Sárközi Ákos beszólás Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény kritikát kapott Sárközi Ákostól Róka Adrienne.

Kabát Péter szerelme, Róka Adrienne különleges fogással szerette volna elkápráztatni a séfeket a Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában, ám a nagy akarásnak nyögés lett a vége: nagyon kemény kritikát kapott Sárközi Ákostól.

Túlgyakorlod saját magadat. Annyi információ van már a fejedben, annyi mindent meg akarsz mutatni, annyira akarsz bizonyítani, hogy egyszerűen nem tudsz és ettől görcsös leszel. (...) Nem látom a főzés szépségét, hanem ez ilyen parasztvakítás... Iszonyatosan tehetséges vagy, nagyon sok mindent megmutattál már, végre szeretnék olyan ételt látni, amiben nincs kamu, hanem ami szívből jön, ami te vagy, hisz meg tudod csinálni, én ezt akarom belőled kihozni, ezért vagyok dühös és mérges. Tehetséges vagy, hiszek benned, tudom, hogy meg tudd csinálni, csak végre szeretnék látni egy olyan ételt, amelyre te is büszke vagy."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.