Megkéseltek egy iskolás csoportot kísérő tanárt az 50-es villamoson

késelés támadás tanár osztály brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iskolásokat kísérő tanárt sebesített meg egy férfi a XVIII. kerületben. A 38 éves férfi bozótvágó késsel ejtett sérülést az ártatlan kísérőn.

Bozótvágó késsel fenyegetőzött egy férfi szerda délután Budapesten, az 50-es villamoson. Az utasok értesítették a rendőrséget, amely hamar a helyszínre is érkezett, és a Teleki utcánál elfogták a még a járművön lévő 38 éves T. Istvánt. A nyomozás során kiderült: a gyanúsított az úton többször is megszúrt egy iskolás csoportot kísérő tanárt, aki még a rendőrök megérkezése előtt leszállt a villamosról. A rendőrséget az az orvos értesítette, akinél ellátásra jelentkezett a férfi. Az elsődleges vélemények szerint könnyű sérüléseket szerzett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai T. Istvánt gyanúsítottként kihallgatták súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt. Mint kiderült, a férfit már körözték lopás miatt, ezért a Fővárosi Büntetés- végrehajtási Intézetbe vitték jogerős büntetésének letöltésére. -írja a police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.