Schmuck Andor befizette a nászajándékai után az adót

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Schmuck Andor nászajándék adó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andor három hónapja vette el nála sokkal fiatalabb feleségét, most pedig egy közös kötelességüket teljesítették: befizették a nászajándékuk után az adót. 

Még a formanyomtatványt sem találták az adóhatóság dolgozói, ilyesmire ugyanis még nem volt példa. Schmuck Andor feleségével együtt befizették a nagy értékű nászajándékuk után az adót. Mindezt úgy, hogy a meglepetést nem is tartották meg: jótékony célra ajánlották fel.

Schmuck Andor olyat tett, amit előtte soha senki Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A NAV ügyfélszolgálati munkatársa közölte: 20 éve dolgozik az adóhatóságnál, de olyat még nem tapasztalt, hogy valaki önszántából adózzon a nászajándék után. Pedig tavaly 55 ezer esküvő volt, de papírforma szerint nem nagyon vallják be a nászajándék és a menyasszonytánc bevételét. Pedig amikor ez az érték meghaladja a 150 ezer forintot, ami felett törvény szerint adózni kell utána. Mi megtettük" - mondta a Blikknek Schmuck Andor.

Meztelenül, ágyban pózolva mutatta meg magát Schmuck Andor felesége - Fotó

Schmuck Andor felesége, Eszter pikáns fotót posztolt Facebook-oldalára. A gyönyörű feleség pucéran pózol a fényképező előtt. Kattints ide a fotóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.