Hamvai PG Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szeretne, nem utazhat amerikába a magyar DJ: korábban kitolocolták barátaival együtt. 

Több mint egy hónappal ezelőtt utazott Amerikába a barátaival Hamvai P.G., de a nyaralás rémálommá vált. A hatóságuk ugyanis letartóztatták őket, mert úgy vélték, üzleti tevékenységet akarnak végezni. Egy napot börtönben töltöttek, majd kitoloncolták őket, de a DJ nem adja fel: vissza akar térni Amerikába, ám ez januárban nem fog megtörténni.

Hamvai nem mehet Amerikába, egyelőre Forrás: Instagram/Hamvai PG

"Az volt a terv, hogy januárban megint megyek, ezért nemrég voltam újra a követségen, hogy új vízumot igényeljek. De rá sem néztek a papírokra, egyszerűen elutasították" - mondta a Blikknek. Kiutasítva nincsen a konzul szerint, úgyhogy később próbálkozik újra. "Ő azt tanácsolta, hogy néhány hónap múlva próbálkozzak újra, de akkor művész- vagy üzleti vízummal, igaz, annak sokkal bonyolultabb és hosszabb a procedúrája. De nem adom fel, mert mindenképpen szeretnék újra amerikai földre lépni!" - árulta el Hamvai, aki így januárban Vietnámba utazik inkább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.