Nem tudni, kivel tölti az idejét Svájcban Vasvári Vivien

Svájc Vasvári Vivien utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Találgatják a rajongók, vajon kivel tölti az idejét Svájcban Vasvári Vivien.

Akik rendszeresen követik Vasvári Vivien közösségi oldalát, láthatták, hogy jelenleg Svájcban pihen az egykori luxusfeleség. A rajongók pedig épp azt találgatják, vajon kivel töltheti idején az Alpokban.

A Blikk megkereste Vivi egyik barátnőjét, aki nagyon sejtelmesen fogalmazott.

Nagyon sok udvarlója van, a férfiak keresik a kegyeit. Persze, nem ugrik fejest rögtön egy új kapcsolatba, de azért nem szeretne élete végéig egyedül lenni. (...) Ha egy udvarlójával utazott ki, akkor az azt jelenti, hogy komolyodik a dolog, és Vivi esélyt adott ennek a kapcsolatnak, de erről csak ő tud majd nyilatkozni, ha eljön az ideje. Az biztos, hogy a válás miatt nagyon óvatos, nem szeretné, ha újra rosszul választana. Nem kapkod el semmit, hiszen nem kell sietnie. Fiatal, rengeteg munkája van, és mindent megteremt magának és a gyerekeinek, amire szüksége van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.