Hajdú Péter már a barátainak is bemutatta új barátnőjét

Forrás: RTL Klub -
barátnő barátok Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Hajdú Péter és új barátnőjének kapcsolata egyre komolyabb.

Hajdú Péter újra szerelemes, és úgy tűnik, egyre komolyabb a nő és közte lévő kapcsolat. A szilvesztert ugyanis együtt töltötték egy osztrák síparadicsomban, Murauban, ráadásul nem kettesben, hanem Kocsis Korinna és annak párja társaságában. A négyesről fotó is készült, amely ugyan felkerült Korinna Insatgram-oldalára, de azóta el is tűnt onnan.

Hajdú Péter új barátnőjével szilveszterezett Forrás: RTL Klub

A Blikk megkereste Hajdú Pétert, hogy nyilatkozzon szerelméről. "A magánéletemről nem szeretnék nyilatkozni, a szilveszterről pedig annyit tudok mondani, hogy baráti társaságban telt" - csak ennyit mondott az egykori tévés. A lányról kiderült, hogy az RTL Klub Reggelijének egyik szerkesztője, itt ismerkedtek meg egymással. Hajdú Péter barátai azt mondják róla, okos és talpraesett, így könnyen megtalálja bárkivel a közös hangot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.