Gesztesi Károly arra is figyelt, hogy ne történjen baleset

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
halál Gesztesi Károly baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly vezetés közben lett rosszul, ám ekkor sem csak magára figyelt, ezzel pedig elkerülte, hogy másoknak baja essen.

Gesztesi Károly színész 2020. január 4-én lett rosszul autójában. Sajtóértesülések szerint infarktust kapott, éppen a Ferdinánd hídon. Egy találkozópontra tartott, ahonnan a társulat többi tagjával együtt Szegedre vitték volna busszal, ugyanis előadása volt: a Páratlan páros című darab. Már nem ért oda a találkozóhelyre, hiába hívták, nem vette fel a telefont. A mentőket ő maga értesítette, és a Ripost szerint a művész mindent megtett azért, hogy ne okozzon balesetet, amikor félreállt.

Gesztesi Károly másokra is figyelt Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Erre utalnak azok a helyszíni fotók is, melyeken látszik, nagyobb tragédia történhetett volna, ha Gesztesi Károlynak nincs annyi lélekjelenléte, hogy megfékezze az autót.

Gesztesi Károly 56 éves színművész vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.