Gesztesi Károlyra emlékezett Nádas György és Baronits Gábor

gyász Nádas György Gesztesi Károly Jóban Rosszan Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádas György és Baronits Gábor emlékezett meg a kamerák előtt Gesztesi Károlyról.

A Gesztesi Károllyal való közös emlékeiket idézték fel a Reggeliben az egykori kollégák, barátok. Nádas György elárulta, a főiskola óta ismerte a szívrohamban elhunyt színészt, nagyon szoros volt a kapcsolatuk.

Megmondom őszintén, nagyon-nagyon rég ütött meg ennyire egy hír. Egyrészt nagyon közel álltunk korban egymáshoz, másrészt nagyon sokat voltunk együtt" – árulta el a kamerák előtt.

Baronits Gábornak Gesztesi Máté volt az évfolyamtársa, Gesztesi Károlyra pedig mindig is igazi példaképként tekintett. Később úgy alakult, hogy a Jóban Rosszban című sorozatban öt éven keresztül együtt játszhattak.

Nem csak kollégák voltunk, hanem barátok. És soha nem felejtem el, amikor lementek az első részek, amikor még kezdő voltam és egyszer csak kaptam egy sms-t, hogy remek voltál kisgyerek. Így hívott engem..." – mondta Baronits Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.