Németh Sándor szerint a sátánnak is köze van Gesztesi Károly halálához

Forrás: Facebook/Gesztesi Károly -
halál Gesztesi Károly Németh Sándor Hit Gyülekezete Sátán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Sándor szerint a sátán keze van Gesztesi Károly halálában.

Németh Sándor és Gesztesi Károly évek óta nagyon közel álltak egymáshoz. Mély és őszinte viszony alakult ki közöttük. Akkoriban találkoztak először, amikor a színész alkoholproblémákkal küzdött. Nem sokkal később a lelkész meg is keresztelte őt és fiát, Mátét.

Németh Sándor szerint barátja az utóbbi években már jól volt, de sjanos túlhajtotta magát.

Bárcsak ne dolgozott volna annyit. Javasoltam is neki, hogy egy-két évig ne vállaljon munkát, erősödjön még, jobban figyeljen magára, a lelkére, csakhogy nagyon akart bizonyítani, főleg a családja, az anyukája előtt. Sokan kérdezik most tőlem: Isten vajon miért hagyta épp akkor elmenni, amikor jóra fordult a sorsa. Meggyőződésem, hogy nem Isten vette el az életét, ő azt szerette volna, hogy Karcsi éljen. Hisz Isten az életadó, az életfenntartó. Csakhogy a Bibliában van Istennek egy nagy ellensége, a sátán, az emberölő. Az ő keze van Karcsi halálában" – nyilatkozta a Story magazinnak.

Gesztesi Károly Forrás: Facebook/Gesztesi Károly

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.