Azt beszélik: Bochkor Gábor visszatér a rádiózáshoz

Forrás: Music FM / Facebook -
rádió Jáksó László Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sláger FM-ben térhet vissza a rádiózáshoz Bochkor Gábor. Úgy tudni a műsorvezető már tárgyal is a rádió vezetőségével, ő maga azonban ezt még nem erősítette meg. 

Szakmai berkekben azt beszélik, hogy Bochkor már többször is tárgyalt a Sláger FM vezetőségével. Ő maga nem nyilatkozott az ügyről, de Jáksó László a csatorna kreatív igazgatója és a Sláger Reggel műsorvezetője nyilatkozott a Borsnak.

Forrás: Music FM / Facebook

„Az elmúlt fél évben nagyon sokszor beszéltem Gáborral, és talán az ő nevében is mondhatom, hogy kifejezetten kedveljük egymást. Az ország egyik legtehetségesebb rádiósának tartom Boros Lajos mellett, ellentétben Sebestyén Balázsékkal. Nagyjából 30 évvel ezelőtt a Cappuccinóban is vezettünk egyszer közösen műsort, és már akkor is nagyon jól tudtunk együttműködni. Szerintem ez most sem lenne másképp, én bármikor szívesen dolgoznék vele, és szerintem a Sláger FM is tárt karokkal várná. Azt azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hogy Bochkor a csatornával tárgyalna" – mondta el Jáksó László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.