Vilmos herceg levelet küldött a miskolci diákoknak: óriási volt az öröm

királyi család diák üzenet Vilmos herceg levél jókívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas meglepetés érte a közelmúltban az Avastetői általános iskola Széchenyi István tagiskolájának 2. b osztályos kisdiákjait: a gyerkőcök karácsonyi üdvözlőlapjára érkezett válasz Cambridge hercegétől.

"A kolléganőm, Kiss Gabriella nagy angolszászrajongó. Benne merült fel az ötlet, hogy karácsony előtt írjunk Vilmos hercegnek és családjának üdvözlőlevelet. Ezt elmondtuk a gyerekeknek, akik nagyon lelkesek voltak. Eddig ők azt hitték, hogy királyok és hercegek csak a mesékben léteznek, és meglepődve hallották, hogy bizony vannak olyan országok, ahol a király vagy a királynő az uralkodó.

Igazából nem sok reményt fűztünk a válaszhoz, így aztán annál nagyobb volt az öröm, amikor megérkezett az üdvözlőlap, amin Vilmos herceg és családja látható.

Mi a gyerekekkel azt írtuk a levelünkben, hogy egy miskolci iskola 2. b osztálya vagyunk. Nagyon jól tanulunk, ez igaz is, hiszen a gyerekek szorgalmasak és ügyesek. Írtunk a magyarországi karácsonyi szokásokról, hagyományokról is, majd boldog karácsonyt kívántunk a hercegi családnak. Ezután minden gyerek aláírta a levelet" – mesélte a 2.b osztály tanítója, Horváth Adrienn a boon.hu-nak

"Szeretnénk majd megköszönni a herceg levelét, és megírni neki, hogy nagyon jólesett nekünk a figyelmességük"

– folytatta Adrienn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.