A műsorvezető nagy bejelentést tett, amitől a versenyzők örömkönnyekben törtek ki.

A győztes csapat játékosai majd 50 nap után végre hazatelefonálhatnak a szeretteiknek! Palik László a meglepetések hetének csúcspontjaként közölte a versenyzőkkel a szerda esti adásban, hogy a szokásos párbaj ezúttal elmarad, és most azért küzdhetnek a játékosok, hogy hallják családtagjaik hangját.

Azt, hogy a bajnokok vagy a kihívók győzedelmeskednek-e majd, kiderül pénteken.

A Ripost megkereste Pap Dorci édesapját, aki nagyon boldog lenne, ha válthatna néhány szót a lányával.

„Elmondani nem lehet, hogy mennyire hiányzik nekünk. Azt gondolom, hogy aki szülő, ezt teljes mértékben átérzi. Nagyon nehezen viseljük, hiszen ilyen sok időt még nem volt távol a családtól. Ugye Dorci válogatott röplabdás, így volt már arra példa, hogy a nyáron edzőtáborozott, és szintén sokáig távol volt tőlünk. De volt nála telefon, és naponta tudtunk vele beszélni, sőt meg tudtuk látogatni hétvégente.Most 9000 km-re van, gyakorlatilag semmit nem tudunk róla, csak amit a tévében látunk, és nagyon rossz"

- kezdte a lány édesapja, László.

„Úgy látom rajta, hogy nagyon küzd már a honvággyal, de Dorci erős kislány. Remélem, hogy hamar túlteszi magát rajta és nem megy majd a teljesítmény rovására" – folytatta László.

„Szerintem mindenképpen erősítené, ha hallanánk egymás hangját. Azt gondolom, hogy nagy löketet adna számára, és feltöltené egy kicsit. Reménykedem benne, hogy a kihívók nyernek, és néhány hét elteltével végre lesz alkalmunk beszélni egymással" – tette hozzá az édesapa.