Antal Imre minden örökségét elveszítette a barátja

Forrás: Máté Krisztián -
örökség kutya barát Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Imre jó barátja, Jenei József már mindent elveszített, utolsó öröksége a legendás színésztől egy kiskutya volt. A napokban azonban elpusztult a kis uszkár. 

Antal Imre és Jenei József több mint 40 évig ápoltak szoros barátságot, a férfi ott volt a színész mellett a legnehezebb időkben is. Lassan 12 éve azonban, hogy a legendás művész távozott az élők sorából, örökségéből pedig mostanra semmi nem maradt, a Shannon nevű kis uszkár is elpusztult. A jóbarát ráadásul többször került nehéz helyzetbe, szentendrei otthonát is elárverezték, azóta egy balatonfenyvesi nyaralóban húzza meg magát.

Antal Imre már lassan 12 éve nincs köztünk Forrás: Máté Krisztián

pár nappal ezelőtt elment az örök vadászmezőkre, és csak remélni tudom, hogy megkapta tőlem ugyanazt a szeretet, amit Imrétől.

AC News

Azóta teljesen lerokkantam, járókerettel járok. Közeleg megint a halálának évfordulója, és nincs senki, aki elvinne a sírjához

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.