Szalai Kriszta színésznő retteg, hogy a fejükre omlik a házuk: a szomszéd építkezés miatt repedezhet a fal, de hiába van bizonyítékuk, nem történik semmi. 

Szalai Kriszta színésznő ügyvédhez fordult, mert úgy érzi, másként nem fognak megoldást találni a problémájukra. Repedezik a házuk fala, a színésznő állítása szerint a szomszédban zajló építkezés miatt. Retteg, hogy egyszer minden a fejükre omlik, közben pedig ideges, amiért nem történik semmi. Pedig töb százezer forintot költött már szakértői vizsgálatokra. 

Rettegésben él a magyar színésznő és családja - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

„A szomszéd vígan építkezik, mi meg továbbra is rettegünk, hogy mikor omlik a fejünkre az épület. Megkaptuk a hivatalos igazságügyi építési szakértő határozatát, ami kimondja, hogy miattuk repedezik a házunk. Mi 25 évig biztonságban éltünk itt, és olyan nagy kérés, hogy ezután is így szeretnénk? Ebbe a tehetetlenségbe beleőrül az ember. Miután felfogtam, hogy nem elég, hogy elmondom, megmutatom a hivatalokban, hogy mi történt, így ügyvédet fogadtam. Hátha ez hatékonyabbá teszi a hivatalnokok munkáját. Addig mi meg gyűjtögetjük a pénzt a ház tatarozására. Egyelőre mást nem tudunk tenni..." - mondta az AC News-nak Szalai Kriszta.