Így élte meg a verekedést a Drága örökösök színésznője, Kiss Anna Laura

Kiss Anna Laura verekedés Drága örökösök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Anna Laura már mosolyogva emlékszik vissza arra a forgatási napra, amikor a jelenet szerint össze kellett verekednie kolléganőjével, Horváth Sisa Annával. A színésznő most több kulisszatitkot is elárult a forgatás kapcsán.

Gyerekkora óta színészi pályára készült Kiss Anna Laura, aki színházban és napi sorozatban egyaránt bizonyított már. A színésznő rendkívül élvezi, hogy színházi elfoglaltságai mellett a Drága örökösök sorozat forgatása is kitölti a mindennapjait. Különösen úgy, hogy az általa játszott Stefi karakterével több hasonlóságot is mutat.

Így élte meg a verekedést a Drága örökösök színésznője, Kiss Anna Laura Forrás: Sláger FM

Sorsszerű egybeesés, hogy a sorozatban Varga Stefánia karakterét alakítom, míg a való életben 14 éves korom óta Stefi a becenevem. Mikor táncolni kezdtem valahogy rajtam ragadt ez a becenév, azóta számtalan ismerősömnek, barátomnak Stefi vagyok" – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Kiss Anna Laura, aki természetesen

nem mindenben hasonlít a sorozatbeli, harcias természetű Stefi karakterére.

sose mennék el odáig, hogy bárkit bántsak, tőlem ez nagyon távol áll"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.