Aggódnak a koronavírus miatt a várandós magyar celebhölgyek

aggodalom celeb koronavírus kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több magyar híresség is életet ad a közeljövőben gyermekének. A várandós celebhölgyek aggódva figyelik a híreket a rohamosan terjedő koronavírusról.

Voksán Virág

Voksán Virág eddig nem félt különösebben a koranavírustól, most viszont már ő is kissé aggódva követi figyelemmel a híreket. Leginkább a szülés körülményeitől fél, és attól, hogy párja nem lehet vele, amikor vajúdik.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina párjával, Csutival együtt is hasonlótól tart, és ők arra a lehetőségre is felkészültek, hogy esetleg ne a kórházban, hanem otthon szüljenek.

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Csuti /Insatgram

Virág Anita

A nyár elejére várja gyermekét Virág Anita és Király Viktor. Ők is igyekeznek különböző óvintézkedéseket tenni a vírus miatt.

Bármerre is járok, nagyon figyelek rá, hogy minimálisra csökkentsem a kontaktust más emberekkel és folyamatosan használok kézfertőtlenítőt. Ha pedig hazaérek, azonnal ruhát cserélek és Anita is ezt teszi. A szülésig pedig már biztosan nem fogunk elutazni sehová" - nyilatkozta az énekes a Ripostnak.

Boggie

Csemer Boggie-t a nőgyógyásza nyugtatta meg, hogy nem lesz semmi baj. Odafigyelnek az alapvető higiéniára, többet és alaposan mosnak kezet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.