Várkonyi Andi lányával és közös játékkal vészeli át a koronavírus-járványt

Várkonyi Andrea koronavírus-járvány önkéntes karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy több híresség, Várkonyi Andi is az otthonmaradás mellett döntött, hogy visszaszorítsuk a koronavírus-járvány terjedését. Több sztárral együtt amellett kampányol, hogy aki teheti, ne menjen közösségbe. Megmutatta, kivel és hogyan tölti az önkéntes karanténját.

A csinos műsorvezető, Várkonyi Andi kislányával, Nórival kettesben tölti az önkéntes karantént. Ők is úgy döntöttek, hogy nem mozdulnak ki otthonukból, nem mennek közösségbe annak érdekében, hogy minél hamarabb sikerüljön visszaszorítani a napról-napra több fertőzött beteg követelő koronavírus-járványt.

Andi megmutatta, mivel ütik el az időt.

"Tegnap este nekikezdtünk egy 1000 db-os puzzle-nek. Kiváló időtöltés együtt! És még van egy 2000-es is. Ezzel elleszünk egy darabig... Sok mindenre lehetőséget ad most ez a sok idő amit együtt tölthetünk, és ha megpróbálunk arra fókuszálni mi minden jó benne, sokkal könnyebb elviselni! Vigyázzatok magatokra és egymásra! Vigyázzunk a szüleinkre és az idősekre, értük is felelősséggel tartozunk, nem csak önmagunkért! Én nagyon féltem őket!" - írta fotója mellé a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.