Ilyen volt a Kiállás Pillanata, ami egy ország szemébe csalt könnyeket - Videó

Halott Pénz Vadon János koronavírus rádió1 Rákóczi Feri Sebestyén Balázs Kiállás Pillanata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsék jó ideje a ma reggeli Kiállás Pillanatát promózzák reggeli műsorukban. Reggel 9 óta rengetegen töltik fel videóikat a közösségi oldalakra #akiálláspillanata taggel, és azt gondoljuk, nincs olyan magyar ember, aki a felvételeket látva legalább egy kicsit ne érzékenyülne el.

"Április 3-án, péntek reggel 9 órakor tartjuk A Kiállás Pillanatát! Vannak helyzetek amikor az életünkben csak az összetartás, az együttes kiállás segít. Balázsék az összefogás élére állnak, és várják a Rádió 1 hallgatóit az ablakokba, erkélyekre, a házak udvarára. Álljunk ki, és mutassuk meg, hogy ha összefogunk, együtt túl lehetünk a nehéz helyzeten."

A műsorvezetők azt kérték hallgatóiktól, hogy ma reggel 9-kor énekeljék el együtt a Halott Pénz "Amikor feladnád" című salágerét. Balázsék 9 óra után néhány perccel felhívták a Halott Pénz frontembereit, Marsalkó Dávidot és Járai Márkot, és miután a srácok egy kicsit énekeltek, a srácok leadták a dal rádiós változatát.

Íme a Kiállás Pillanata hallgatói szemmel:

Ha kíváncsi vagy a többi videóra, írd be a közösségi oldal keresőjébe, hogy #akiálláspillanata!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.