Kutyáját védte, ezért késelhették meg a 25 éves férfit a villamoson

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál késelés villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, hétvégén megkéseltek egy férfit Budapesten a 28-as villamoson.

A 25 éves Sz. Gábort péntek éjjel késelték halálra: most hátborzongató részletek derültek ki a történtekről. A fiú a kutyájával, Pepsivel és legjobb barátjával, Márkkal tartott hazafelé a villamoson, amikor felszállt a két férfi és egy nő.

"Az egész egy perc alatt játszódott le, két megálló közt. Ahogy az a három ember felszállt, kiszúrták maguknak Gábort, elkezdték bökdösni a kutyát, piszkálni az orrát"– idézte fel a szörnyű pillanatokat Márk a Blikknek.

"Gábor kérte őket, hogy hagyják békén a kutyát, erre az egyik fickó meglökte, majd leköpte. Amikor a védelmére keltem, engem is megütöttek, majd az egyikük kést rántott és Gáborba szúrta. Próbáltam segíteni, Gábor annyit mondott, hogy nagyon szomjas, nem kap levegőt, és meg fog halni..."

Gábor sebét Márk próbálta elszorítani, de hiába. A legjobb barátja karjában halt meg. A támadókat a rendőrség alig húsz perccel későb elfogta, a rendőrség kezdeményezte mindhármójuk letartóztatását.

Bár a tetteseket elfogták, Gábor kutyáját, Pepsit azonban azóta sem találják: a kis szuka elszaladt ijedtében.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.