Meleg víz és fűtés nélkül maradt a karanténban Marcellina

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Marcellina karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű az élet a karanténban, hát még ha az ember hirtelen meleg víz és fűtés nélkül marad. Ez történt ugyanis Marcellinával.

Az énekesnő önkéntes karanténba vonult, ahogy sokan mások, arra viszont nem számított, hogy éppen most meleg víz és fűtés nélkül marad, ugyanis a központi kapcsoló elromlott.
„Egészen idáig nem volt meleg vizem, fűtésem se nagyon, a mosógépem is elromlott. Más se hiányzott az önkéntes karantén idejére. Az mondjuk vigasztal, hogy szép lett az idő, így fűtenem nem is annyira kell „ – mesélte a Ripostnak.

Az énekesnő nem számított a kellemetlen helyzetre. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ám Marcellina nem esett kétségbe a váratlan helyzettől: öt napig lavórban fürdött, ez ráadásul gyerekkori emlékeket idézett elő benne,
„Gyerekkoromban hatan laktunk egy szobában, nem volt fürdőszoba, nem volt meleg víz, bojler. Csak egy WC volt. Fölforraltunk nagy lábosban vizet és lavórból mosakodtunk a konyhában. Én ehhez hozzá vagyok szokva és egyáltalán nem tartom cikinek, most is sikerült megoldanom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.