Hujber Ferenc nehéz helyzetbe került a koronavírus miatt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc Anglia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc Angliában tartózkodik, és nehéz helyzetbe került a koronavírus miatt: nem látogathatja meg gyerekeit.

Hujber Ferencet Angliában érte a koronavírus-járvány, ahol színházban dolgozott hangtechnikusként. A vírus miatt azonban minden megváltozott, hiszen haza sem utazhat, hogy meglátogassa gyermekeit. Csak az interneten keresztül tarthatja velük a kapcsolatot. A Ripostnak egy közeli ismerőse beszélt arról, milyen helyzetben van most a színész.

Angliában rekedt Hujber Feri Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Úgy tudom, Feri a nyáron szeretett volna hazajönni a gyerekekhez, épp akkor, amikor elvileg tetőzhet a járvány Magyarországon. Így ez a terve sajnos dugába dőlt, bár addig még bármi történhet. Fontos, hogy Feri jól van, semmi baja, de azért tart a vírustól. Az angolok sokáig nem vették elég komolyan ezt a világjárványt, kint buliztak az utcán, csak mostanában értették meg, hogy valóban otthon kell maradniuk" - mondta az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.