Rendőrök zavarhatják haza a húsvétkor Hollókőre érkezőket

Forrás: Facebook -
húsvét Hollókő koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollókő idén nem várja a turistákat húsvétra a helyiek védelme érdekében, sőt, aki mégis ellátogat a faluba, akár a rendőrök is megbüntethetik. Hollókő idén nem várja a turistákat húsvétra a helyiek védelme érdekében, sőt, aki mégis ellátogat a faluba, akár a rendőrök is megbHollókő idén nem várja a turistákat húsvétra a helyiek védelme érdekében, sőt, aki mégis ellátogat a faluba, akár a rendőrök is megbüntethetik.

Nagy hagyománya van a húsvéti népszokásoknak Hollókőn, évente mintegy 15 ezer ember lepi el a hangulatos magyar falut. Ám ezúttal a polgármester nyomatékosan kér mindenkit, ne látogassanak el hozzájuk, a múzeumok sem nyitnak, ki illetve a parkolókat is lezárják - írták a önkormányzat honlapján.

A helyiek attól még megtartják a szokásos húsvéti rituálékat, de turistákat nem tudnak fogadni. Aki mégis megjelenik, számíthat rendőri intézkedésekre.

Nagy hagyománya van a hollókői húsvétnak. Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.